Sunday, 22 September 2013

One Month Married

Assalamualaikum wbt. .


Terutama sekali terima kasih kepada Allah S.W.T sebab Allah Taala beri kami peluang untuk berkahwin

Today genap sebulan bergelar dan memegang title seorang "isteri" :') . Mana-mana pergi jumpa kawan, tak pun kawan msg @ whatsapp mesti mengajukan persoalan yang sama " best tak kawen? ". Jawapan Ieyna? Haihhhh..mestilah best..seronok..hikssss! sebab kita dah lama indamkan nak duduk bersama dengan suami, berkongsi apa2 pun dan yang paling best semuanya halal ..hikssss ^^ 

Pertama sekali duduk bersama suami part paling best sangat sangat bila kita dapat berjemaah bersama suami, suami iman , isteri makmum.. masa tue hanya Tuhan jer tahu sungguh indah bila kita dapat sama-sama menunaikan solat jemaah sama, dan doa suami membuat hati seorang isteri tersentuh :') masa tue mengalir jugak air mata sebab terharu dan gembira sangat Allah makbulkan doakan kami merasai kemanisan pernikahan dan hidup bersama...Alhamdulillah, syukur .....


Pernikahan beri ieyna merasai nikmat ketenangan yang sangat membahagiakan. . 
Terima Kasih Allah. 

*Izinkan aku mencintaimu karena Allah*

Ketika aku menyayangimu karna akidahmu,
Ketika aku meluruskanmu karna tak ingin kau berbelok arah,
Ketika aku mendoakanmu tanpa engkau tahu,
Ketika aku berlapang dada dengan teguranmu,
Ketika aku tersenyum untuk kebahagianmu,
Ketika aku menguatkan saat kau mulai terjatuh,
Ketika aku sekuat tenaga tanpa jemu membantumu,
Ketika sahutan salam menyapa saat kita bertemu,
Ketika aku begitu cepat melupakan kesalahanmu,
Ketika aku membuka lebar-lebar pintu maaf untukmu,
dan Ketika Allah yang memintaku untuk mencintaimu, dan aku melakukannya mencintaimu selamanya dengan izin Allah dan semoga hanya karna Allah..









p/s : continue part selepas dapat pic dari photographer :)




Monday, 9 September 2013

PART 3 wedding card full package

Assalamualaikum. Hye semua.


Entry kali ni agak dah lama, tapi atas sebab kesibukan melanda tahap gaban sampai tak sempat nak continue entry seterusnya T___T

Macam yang korang semua tahu, entry sebelum ni ieyna ada ceritakan pengalaman Ieyna buat preparation untuk perkhawinan ieyna , Pengalaman yang sekali dalam seumur hidup dan pastinya korang semua akan merasai dan mengalami perkara yang sama bila nak berkahwin nanti. .

Entry kali ini wedding card full package, APA ITU FULL PACKAGE?? meh baca sampai abis ^_* mana tahu ieyna cerita kat sini bakal2 pengantin diluar sana masih mencari boleh u ols refer kat sini dan ilham ke ..heee ^__^

SawahPadi Photography Advertising the best !! kenapa? sebab package yang di beri sangat best dan puas hati.... Package yang ieyna amik iaitu Wedding Card (1000) , bunting, banner, guest book, dan paling best beliau siapkan Doorgift (1000) ( paper beg, yassin, asma'ul husna, penanda buku, calender, tag terima kasih)  banyakkan dalam satu beg, dan semua akan dapat tak ada pilihan kasih vip atau biasa ...
gift tue jugak boleh simpan buat kenangan sampai bila-bila sebab orang islam pasti menggunakan tak akan membuang ^_*

harga? sangat berbaloi-baloi dan bagi ieyna sangat murah!! kalau u ols nak tahu harga boleh ke page FACEBOOK SawahPadi :




masa ni ieyna book sawah padi awal sangat dalam bulan 3, kebetulan time tue sawah padi ada bukak booth kat SQUAREONE , Hitew dapat baju RAJA SEHARI ^__^
#Throwback





Ini hasilnya SAWAH PADI PHOTOGRAPHY ADVERTISING untuk My Big Day





KAD WEDDING #diezrina 24hb Ogos 2013



Doorgift


Bunting






Banner



GuestBook


Tag Kisah Cinta #diezrina <3