Monday, 9 September 2013

PART 3 wedding card full package

Assalamualaikum. Hye semua.


Entry kali ni agak dah lama, tapi atas sebab kesibukan melanda tahap gaban sampai tak sempat nak continue entry seterusnya T___T

Macam yang korang semua tahu, entry sebelum ni ieyna ada ceritakan pengalaman Ieyna buat preparation untuk perkhawinan ieyna , Pengalaman yang sekali dalam seumur hidup dan pastinya korang semua akan merasai dan mengalami perkara yang sama bila nak berkahwin nanti. .

Entry kali ini wedding card full package, APA ITU FULL PACKAGE?? meh baca sampai abis ^_* mana tahu ieyna cerita kat sini bakal2 pengantin diluar sana masih mencari boleh u ols refer kat sini dan ilham ke ..heee ^__^

SawahPadi Photography Advertising the best !! kenapa? sebab package yang di beri sangat best dan puas hati.... Package yang ieyna amik iaitu Wedding Card (1000) , bunting, banner, guest book, dan paling best beliau siapkan Doorgift (1000) ( paper beg, yassin, asma'ul husna, penanda buku, calender, tag terima kasih)  banyakkan dalam satu beg, dan semua akan dapat tak ada pilihan kasih vip atau biasa ...
gift tue jugak boleh simpan buat kenangan sampai bila-bila sebab orang islam pasti menggunakan tak akan membuang ^_*

harga? sangat berbaloi-baloi dan bagi ieyna sangat murah!! kalau u ols nak tahu harga boleh ke page FACEBOOK SawahPadi :




masa ni ieyna book sawah padi awal sangat dalam bulan 3, kebetulan time tue sawah padi ada bukak booth kat SQUAREONE , Hitew dapat baju RAJA SEHARI ^__^
#Throwback





Ini hasilnya SAWAH PADI PHOTOGRAPHY ADVERTISING untuk My Big Day





KAD WEDDING #diezrina 24hb Ogos 2013



Doorgift


Bunting






Banner



GuestBook


Tag Kisah Cinta #diezrina <3











2 comments: