Friday, 26 July 2013

Pre-Wedding Ieyna Eddie

Kita dah berpuasa 19 ramadhan 1434 Hijrah, rasa cepat masa berlalu dan rasa cepat masa yang ku nanti kan makin tiba πŸ˜‡ 

Sekarang ada masa terluang ieyna nak share masa ieyna buat shoot Pre Wedding dekat melaka , kampung ieyna dan jugak rumah future hubby 😍 
Masa shoot pre wedding ieyna pilih bulan 6, sebab masa tue masih boleh gerak ke mana-mana.. 

PHOTOGRAPHER ieyna pilih Aliceshahstudio Muar , Ieyna suka hasil kerja dia yang sangat AWESOME , SPORTHING , Dan Boleh Bekerjasama.. Hasil gambar dia pun memang cantikkkkkk , tak perlu nak edit-edit sangat, natural pictures dan harga shoot pun berbaloi-baloi dengan props beliau sediakan salah satu kereta MINI COOPER!!! Kereta indaman setiap INSAN.. Heeee

*Tak Banyak Tak Sikit ieyna selitkan beberapa keping gambar Pre Wedding*


   Sebelum shoot pergi beli belon bergas

           Yeahhhh belon dah siap tiup

Ikut kan hati nak oder belon 50 biji, tapi sebab kereta tak cukup muatan ieyna oder 30 biji sahaja, itu pun paksa2 belon masuk dalam kereta sampai pecah 3 biji, okiesss rugi RM9.00 >< 

Ha tak caya tengok nie, main sumbat sampai adeq ipar dan adeq pupu dah tak  nampak ... Hehe (kesian kan kan adeq2 ku kena hempit2 dengan belon comel) 


                      Make up ieyna,
     ieyna mintak adeq ipar make up kan 


Nie la hasil adeq ipar make up, katanya ieyna first dye make up kan untuk orang, dye kekok tapi kekok pun hasil make up memang puas hati, cantik 😍 thank you adeq ku sayang 😘


 Adeq2 ku sediakan props untuk di shoot
(Pic fav ieyna , mereka sweet ala -ala bersantai gitu ^___^)


     Pic pertama start shoot pre wedding

              "Marry Me?"     I Do!! 😍


      Banyak2 pic ieyna suka pic nie!! 😍
                      LOVE YOU


               Credit to Photographer

      I LOVE YOU more more more!!!
   semoga ikatan kita hingga ke jannah
                        AMIN

      Throwback saat mula ieyna jumpa     
              tunang dan di lamar :')


      Cantik cincin tunang kita, heeee ☺


  Kawan-kawan save the date 24.08.13!!
 Jemput hadir memeriahkan majlis kami 
                 (Ieyna dan eddie) 

        Shoot terakhir lepaskan belon 
                        ke udara🎈

Happening dari awal hingga akhir semua shoot berjalan lancar dan cuaca pun baik sangat , thank to photographer ALICEHAHSTUDIO MUAR buat yang terbaik untuk kami, kita jumpa lagi di majlis yang akan tiba ☺

Thank adeq2 ku bersusah payah dengan pegang belon dan sediakan apa yang kami perlukan dan my sis in law thank sebab make up kan untuk kakak kamu nie :*


Sesiapa masih tercari photographer untuk shoot majlis u olss boleh ke page ALICESHAHS DUA @ ALICESHAHS tIGA
Harga pakej pun berbaloi-baloi dengan apa yang u ols akan dapat nanti ☺ (Memang Tak Menyesal) 


Ya Allah sekiranya bakal suami ku ini adalah pilihan Mu di Arsy (Al Marfu'atun'Ilmi) limpahkanlah aku dengan sifat tunduk dan tawaduk akan segala perintahnya dan peliharalah tingkah laku ku serta kata-kata ku dari menyakitkan perasaannya.. #LoVeYoU


                   Counting days 

Thank for reading ☺


1 comment:

  1. cantik gambar pra wedding rina...sy doakan semoga semuanya berjalan lancar..^^

    ReplyDelete