Tuesday, 8 April 2014

HONEYMOON PERTAMA


Assalamualaikum wbt. .

Hai semua blogger, lama sangat tinggalkan blog, sebenarnya banyak nak cerita , share dan simpan buat kenangan kat blog tapi apakah daya , masa asik tak mengizinkan dan bila terluang sampai lupa >." hiksss

Cerita dah lapuk, tapi nak ceritakan jugak ... 

Honeymoon Pertama? ha kat mana tue? okiess di sebalik honeymoon nie tak plan pun nak pergi.. sebab masa lepas majlis hubby dah sibuk keja dan hubby kata kita hold dulu untuk pergi honeymoon, okiess tak ada masalah bagi ieyna sebab kita dah kahwin kan , bila2 ada rezeki boleh pergi... Tapi tak sangka plan yang tak rancang kawan baik call nak bagi hadiah honeymoon kat "GOLD COST MORIB" , mula nak tolak sbb masa tue kami ada sedikit masalah kewangan nak ke sana, tapi Rezeki Kahwin Alhamdulillah , masa tue hubby dapat bonus lebih sikit so boleh kami honeymoon pertama kat sana ^^ (THANK MY BFF HADIAH KAN PACKAGE HONEYMOON KAT GOLD COST MORIB )

okiess malas nak cerita panjang, meh tengok gambar kami kat sana ^_^


gold cost morib


hubby wife nak masuk bilik dah :p ( rest perjalan jauh dari melaka )


masuk jer bilik excited ^^
 cantik ada jazuki bukak tingkap bilik air boleh tonton tv 



Bilik Kami <3 <3


Aktiviti Pertama Kami (First Time Naik, seronok + santai )


Suami saya Dunia Akhirat 


Aktiviti malam , nak pergi makan seefood kat luar resort morib, kakak abang datang dr kl 
semata-mata nak bawak kami makan yang paling tip top seefood kat morib


Dinner Seefood , tak makan seefood tapi dah semua hidangan seefood makan jer ^_^
(THANK ABG IPAR BELANJA KAMI)


pagi-pagi ajak hubby terjun kat water park dalam resort morib
(kalau ada anak boleh bawak anak main kat sini)


holiday kat morib, pakai baju krabi :p


sebelum check out, kami pose dulu 


suasana kat Gold Cost Morib



Hubby Enjoy dan Hilang semua kepenatan dan masalah bila kat sini
(THANK AGAIN MY BFF :*)


Together Forever never apart , maybe is Distance but never in Heart ...

p/s : so kalau u ols yang suka tempat bercuti santai-santai boleh pergi gold cost morib, tempat relax,tenang dan sesuai untuk yang nak honeymoon berdua tak nak ada sapa ganggu boleh datang sini, harga pun berpatutan .. :)

Counting Days Babymoon bulan 5 nie lak <3








No comments:

Post a Comment