Thursday, 4 July 2013

fun out with new friends

Okiesss tak sangka dapat jumpa kawan baru di BATU PAHAT, kebiasaannya ieyna selalu dapat kawan baru jauh di perantaun ( OKIESS SEDIH ;><) tapi tak sangka kali nie ieyna kenal @cektun satu 2 nya kawan sama kawasan dengan ieyna.. we ols kenal dari bulan 11/2012 tahun lepas lagi ...

kami satu daerah tapi tak ada kesempatan nak jumpa, sebelum masuk RAMADHAN minggu depan ieyna rancang nak jumpa si gojes manis sebelum dia nak sambung belajar (okiesss ++ sedih kami akan terpisah jauh dan xtaw bila dapat peluang jumpa lagi) 
so tak nak lepaskan peluang so ieyna plan 3hb. 7 .2013 untuk we ols 'SAVE THE DATE' !!! kami kenalan dari twitter jer, tapi kerana twitter lah mengeratkan kami . bila we ols dh jumpa biasa la excited yang AMAT YELOHHH before NIE just borak dalam phone,twitter sekali jumpa haaa amik koo sekepala rupanya ^_^ ''TERUJA SAMPAI LOMPAT2 ATAS KATIL'' ^^ 

ha nie la dye yang ieyna ceritakan si gadis manis @cektun ^^

ini my causin lovely!! dimana 2 ieyna pergi mesti peneman si jantung hati ! LOVE, kalau xde dia mmg tak bergerak lah i ouls kemana 2,,, 


okiess muka ku yang mintak kena tepuk >< sila lah nya :O


sebelum kami nak berpisah utk pulang ke rumah masing 2 WAJIB snap dulu ^^




  • p/s : jadi kawan lah selagi masih boleh berkawan, jangan sombong, ego, rasa bongkak dengan keistimewaan yang ada, gunakan lah dengan sebaiknya!! dan yang penting cari persahabatan yang ikhlas dengan kita bukan mempergunakan kita (HATI MANUSIA KITA TAK TAHU KAN)
Persahabatan Yang kita Cari , Bukan Lawan Yang Kita Cari :) 


 
baju yg ku pakai hampir nak kasi orang, sekali causin kata 'JANGAN' ! 'sbb syg lah baju nie mcm 2 boleh digayakan'' .. sebaik aku dengar kata kalau tidak mesti menyesal tahap maximum $_$ 

No comments:

Post a Comment